Seriesjakken 7/12

I går ble det spilt 2. runde i Østlandsserien. Andrelaget spilte borte mot et kraftig forsterket Kristiansand-lag. Andrei valgte å ikke ta noen sjanser og måtte nøye seg med remis ved trekkgjentagelse etter bare 20 trekk. Jan Gunnar tapte på 1. bord mot et Fransk-lignende Alekhin-forsvar. Eirik fikk til et kanonangrep og klarte å bringe balansen tilbake. Henrik kom i sterk tidsnød (14 sekunder på sine siste 7-8 trekk!! før tidskontrollen) og havnet i et tapt sluttspill. Det så ikke lyst ut… Men med griseflaksen på sin side klarte Henrik å innkassere et viktig halvpoeng og sørget for uavgjort.

Kristiansand 2-2 Akademisk 2
Kai Ørtoft 1-0 Jan Gunnar Fredriksen
Leif Bjornes ½-½ Henrik Sjøl
Jørgen Vik 0-1 Eirik Søreng
Mirsad Becirbegovic ½-½ Andrei Olsen

Tredjelaget hadde hjemmekamp mot Kirkegata. Den endte 2,5-1,5. Sterk prestasjon av tredjelaget da Kirkegata var favoritter på 3 av 4 bord.

Akademisk 3 2½-1½ Kirkegata
Kjell Tage Øhman ½-½ Hans Hovden
Geir Skjøtskift 0-1 Tom Wister
Elvis Chikwati 1-0 Rudolf Steinkellner
Vemund Blomkvist 1-0 Arne Sørli
Permanent lenke

Stengt for kommentarer.